Soalan untuk Sharoangoh...

Assalamualaikum.. semua...heheh.. seperti yang di janjikan, malam ni aku akan post kat sini pasal soalan-soalan yang aku tujukan kat sharoangoh dan...soalan ni wajib jawab ya.. hihhihih...

Related image

So, kita jangan buang-buang masa, kita teruskan dengan segala soalan-soalan SPM yang telah disediakan...hahahah..

BUAT PENGAKUAN. Part nie, sharoangoh kena buat apa-apa saja pengakuan yang dia rasa dia patut buat...


TAKUT DENGAN BENDA APA.??? Soalan nie aku rasa aku dah tanya bulan lalu lah.. haha.. takpaaa.. kita tanya balik nya.. hahaha.. jawab ngoh jangan tak jawab.. hahah.. kau takut benda apa ni sebenarnya..??


APA YANG ADA DALAM BEG KAU??? Haaaa... part nie aku suka.. hahah.. meh kita selongkar beg angoh... hahaha... manalah tau dia stok makanan..hahahah...


SEPULUH MAKANAN KEGEMARAN.. aku ada lah cakap pasal ni kat angoh hari tu... tapi apa yang dia jawab..??
“susah lah soalan ni..”
Hahaha.. serius..?? susah.. kalau aku dia tanya..aku jawab lebih lagi...wahhh..bab makan laju jak...


CARA UNTUK PIKAT ATAU MENANGI HATI ANGOH..?? Rasa-rasa lah kan..?? macam mana lah cara mau menangi hati angoh nie... hahaha... ni mesti bagi lebih dari 5 cara ni.. hahaha... abis lah kau ngoh...


PERKARA YANG KAU SUKA DAN TIDAK SUKA PADA DIRI KAU..?? Yalaaa... kita ni kena lah yakin diri..sayang diri...tapi memang ada sesetengah perkara tu kita rasa kita tidak suka,...mungkin perangai kita..?? siapa tau kan.??


TEMPAT YANG KAU RASA TERINGIN SANGAT MAU PERGI.. Semalam aku adalah cerita sama angoh...dan bincang soalan ni.. aku cakap kat dia aku mau pergi hongkong..kat disneyland... atau pergi Australia... lepas tu aku tanya dia balik.. tapi dia pun tidak tau mau pergi mana.. hahah... ngoh.. lepas ni jawab lah ya..hihihi...


KALAU KAU TENGAH DUDUK SENDIRI, KAU BUAT APA.? Mungkin sebab sorang-sorang kan..?? dan bosan.. rasanya angoh tidur..hahah.. kalau tidak pun dia pergi jalan-jalan...hhahaha..jadi untuk kepastian, kita tunggu jawapan angoh...


CERITA KAN PASAL ADIK BERADIK KAU. Part ni kan ngoh.. kau kena cerita kau ada berapa orang adik beradik.. siapa nama..umur... simple jak pun tidak apa.. hihihih...


STATUS KAU SEKARANG NIE..?? Haaaaa... abis lah kau ngoh.. hahaha.. ni kau kena jawab.. kalau kau tengah in relationship...bagi tau lah dah berapa lama... kalau tengah single, bagi tau juga lah kenapa mau single-mingle nie.. hikhikhik..


You Might Also Like

0 Orang Tegur

Flickr Images