SharoAngoh : Hacked by...C.I.T


Sharoangah..
Dia nie seorang yang cool.. penyayang..dan susah mau dengar dia marah..
aq kenal ngan dia ni bukan seminggu dua minggu.. bukan sebulan dua bulan.. tapi dan bertahun aq kena ngan dia..
Secara jujurnya, dia antara orang yang aq palig percaya dalam hidup aku.. kadang-kadang aku tengah rasa down.. aku tidak tau mau luah kat siapa, aku carita semua kat sharoangoh.
dan ada benda yang aku rasa seseorang patut support aku dan seseorang patut nasihat aku.
dan dalam banyak-banyak kawan aku.. sharoangoh jak yang buat macam tu kat aku.
bila aku bila aku cerita masalah aku kat dia, dalam keadaan aku down, dia bagi aku semangat sampai aku rasa aku boleh...
bila aku cerita kat dia pasal masalah aku ngan kawan aku.. dia bukan backup aku, dia nasihat aku baik-baik supaya ubah sikap aku. Terus berkawan ngan kawan-kawan aku.

Itu part yang paling aku suka pasal dia nie. Dia tidak terus-terus backup aku.. ada sesetengah kawan aku, bila aku buat salah, dia backup aku, dia tidak tegur aku.. tapi Sharoangoh nie berbeza, bila aku buat salah. Dia tegur aku..

Part yang paling best pasal Sharoangoh nie, dia tidak pernah marah kat aku. aku rasa selesa saja ada kawan macam dia nie. Biarpun dia jauh di sana, tapi bila dia bercerita, dan menyanyi, aku rasa dia ada jak dekat dengan aku.

Adik-adik aku pun selesa berkawan ngan dia nie. Terutamanya adik aku yang ke-empat tu. Budak nie dulu selalu nyanyi sama-sama ngan sharoangoh dalam group whatsapp family.

Lagi...Sharoangoh nie dia pandai main gitar.. kalau dia main gitar sambil nyanyi, memang best. Aku suka dengar dia nyanyi. Antara lagu yang best aku pernah dengar dia nyanyi, emmm.. lagu Bintang, semua tentang kita, tak ku sangka tak ku duga dan lain-lain. Lain-lain tu sebab aku tidak tau tajuk dia.. ahaha.

Masa kecik-kecik, dia nie boleh tahan juga lah nakal nya.. hahah.. biasalah kan lelaki.. memang nakal ponnn.... ok lah.. cerita yang lain, nanty aii sambung uollsss..

#Ngoh.. kalau mung terbaca post ni..jangan tanya kat aku.. hahah

You Might Also Like

0 Orang Tegur

Flickr Images