SharoAngoh #2- Hacked by CIT

Ok uolls.. Aku sambung balik cerita pasal Sharoangah ni...

Sorry ngoh...aku ambik gambar kau kat IG..hahaha


Dia ni kalau kamu tinggal serumah dengan dia.. Bertuah lah.. Sebab dia ni bab makan tidak cerewet.. Minum pun tidak cerewet sangat... Dia kalau makan tidak suka makan yg lauk dia berjenis-jenis.. Bila aku tanya kenapa..? Dia cakap.. Tidak suka laaaa.. Haha

Jadi makna nya di situ.. Boleh lah kamu berjimat kalau dengan dia ni.. . kalau dia makan.. Lepas dia ambil nasi, dia akan ambil 1 atau 2 jenis lauk jak.. Dia tidak ambil smpai berjenis2.. Sebab ada orang tu makan sampai lupa dunia. ...haha.. Tapi sharoangoh tidak.. Dia Cool.
Aku dah kata..dia ni klau di bawa ke mana-mana boleh hidup sebab selagi dia rasa dia boleh makan... dia makan...
Sebab ada orang yang cerewet makan ni, dia sanggup berlapar daripada dia makan makanan yang dia rasa dia tidak suka..saya ulang BERLAPAR..

Kalau minum pula.. Dia suka minum minuman panas...dan part minum ni.. Bagi jak dia apa-apa, dia minum jak.. Kalau minuman berkarbonat pula dia cuma minum 100 Plus (seratus tambah) dan Revive Isotonic...dia tidak akan minum minuman yang ladies selalu minum contoh nya Fanta.. FNN...dan lain-lain..

Sebab nya mungkin dia rasa tidak gentleman kot minum Fanta Strawberry.. haha..gurau jak..dia tidak suka sebab manis sangat mungkin.. Alahai ngoh.. Sedap nya tuuu ...

Bab sukan-sukan ni.. Dia minat sangat sangat sangat kat bola sepak.. Aku mau cerita panjang pasal bola sepak ni pun aku tidak pandai. Sebab seumur hidup aku. Baru 2 kali aku tengok bola sepak itu pun kat TV.. First masa FiFA world cup yang lagu dia WAKA-WAKA tu... Itu pun satu perlawanan jak aku tengok.. Asal gol aku bersorak tidak kesah lah siapa yang gol.. Sebab aku atas pagar.. Tidak sokong siapa-siapa.. Haha.. Jadi bab sukan keminatan sharoangoh ni tidak payah ulas panjang sebab nanti lain jadinya..Susah pula.. Haha

Sharoangoh ni orang nya memang rendah diri dan tidak malu untuk minta tunjuk ajar.. Kenapa pula aku cakap macam tu....?? Sebab, bila aku cakap suara dia best.. Dia boleh nyanyi.. Dia menafikan segala pujian yang diberikan.. Wah...ayat baku uollss.. Bila aku cakap dia main gitar sangat best terutamanya ANOTHER YOU.. Dia sekali lagi menafikan semua itu.. Padahal bapa aku cakap plucking gitar dia best..

Ehemmm.. Bukan aku saja yang dengar ya ngoh kau main gitar.. Aku pasang kat speaker biar satu rumah dengar.. Mak aku ingat Youtube.. Rupanya engkau yang main ngoh.


Ingat tak post sebelum ni aku cakap dia ni penyanyang... Biar aku tambah sikit.. Dia ni caring jua lah.. Pernah sekali aku tengah bertelefon dengan dia..tengah-tengah oncall dengan dia, tengok-tengok jam telah menunjukkan waktu untuk adik aku bangun.. So aku kejut lah adik aku ni.. Sekali aku kejut macam puteri.. Dua kali aku kejut, macam bersorak.. Tiga kali aku kejut dia tidak bangun memang aku bebel.. Mau nangis itu dia punya pasal.. Siapa suruh orang kejut tidak mau bangun... Lepas tu, sharoangoh cakap pula kat aku.. “ jangan la kejut sekarang.. Masih awal.. Kesian adik kau...” ... “ jangan la kejut sekarang.. Masih awal.. Kesian adik kau...” ... “ jangan la kejut sekarang.. Masih awal.. Kesian adik kau...”  [Bergema aku dengar]

Dia cakap macam tu baru aku rasa kesian kat adik aku sendiri. Hahah.. Mungkin aiii insaf kejap masa tu..

Oncall pukul berapa? ..pukul berapa tu tidak penting uollss.. Yang penting tajuk perbincangan kami masa tu.. Haha..

Aippp.. Jangan fikir bukan-bukan uolls.. Kami tengah bincang pasal masalah kegawatan ekonomi jak.. Haha.. Tengah mau tagih duit raya aku ni... Hahaha...

Ok lah.. Lepas ni iollss cerita pula pasal fakta beliau-beliau ni.. Ok. ?? Haha.. Part ni mau kena interview dulu.. Haha.. Byee

You Might Also Like

0 Orang Tegur

Flickr Images