Fakta Tentang SharoAngoh- Hacked by CIT


Assalamualaikum guyss... so hari nie kita cerita lagi pasal Encik Sharoangoh kita nie... kenapa aku suka sangat cerita pasal dia nie.???? Sabab aku mau bagi tau yang perangai rare macam nie masih Wujud...hahah.. Aku dah habis interview dia...Terima kasih ya angoh sebab bagi kerjasama... here we go...

Fakta tentang MOHAMAD SHAHRUL NIZAM. 


[boleh pula dia termasuk dalam tu..hhaha..]


1. Yang paling cliche lah is, dia nie seorang yang pemalu... Memang dia nie pemalu sangat lah... Kamu pun boleh bayangkan juga kan macam mana kalau orang yang pemalu tu..?? so, for this, Lu fikir lah sendiri... Sebab kan dia nie pemalu, dia kurang bercakap. Kalau orang tidak kenal dia, mesti orang cakap dia nie sombong tapi sebenarnya tidak, dia okay jak lah... boleh jak di buat kawan.. Tapi seriously, masa mula-mula aku kenal dia ni pun aku cakap dia sombong. Sebab aku tanya dia lagu apa yang dia masuk dalam whatssapp... dia boleh jawab sepatah-sepatah... aihhh... ingat kan mesin yang taip... lepas dah kenal lama sikit, rupanya dia nie tidak sombong laaaaa... Cuma pemalu.... hahhaha...

2. Di seorang yang suka main music dan dengar lagu. Simple, dia ada gitar, bila-bila masa saja dia boleh main gitar.. dan menyanyi.

3. Encik sharoangoh kita sorang nie memang suka melancong.. Anda percaya atau tidak... masa cuti dia habis pergi melancong ke negeri orang saja.. hahah.. cuti dua hari.. sempat pula merentas sempadan negeri. Adoiii.. macam tak pandai penat lah dia nie... so, sapa-sapa yang berkawan dengan dia nie, kamu siap-siap ya, asal cuti, tidak kerja, aiii gerenti yang kamu akan pergi melancong . hahah.

4. Dia nie jenis yang flexible...bukan flexible badan...haha.. tu gimnas negara.. apa yang aku maksudkan ialah, dia nie boleh berkawan dengan semua orang tidak kesah oran tu baik atau pun jahat.. Sejauh mana kebenaran nya..?? mari kita bongkar.. haha.. sebab nya sharoangoh nie tidak mudah terpengaruh. Mana yang baik dia ambil mana yang kurang baik dia biar macam tu jak... kan senang..

5. Dia nie kan jenis yang cool, so, kalau ada orang ngumpat kat dia pun dia tidak kesah sangat..[lelaki kena selalu jadi lelaki. Biar nampak cool, jangan sikit-sikit melenting] . Kalau benda yg dicakapkan tu betul, dia terima jak tapi kalau benda tu tidak betul.....nahas lah...dia biarkan jak lah.. wat pa mau kesah mulut orang tak boleh tutup ..hahha... melalui point nombor 4 dan 5, kita boleh buat kesimpulan yang sharoangoh nie bukan seorang yang pendendam. Aihh.. kalau semua orang macam nie, aman lah dunia... hahah

6. Kalau ada orang bebel,dia suka buat pekak.. hahah... part nie aku tidak setuju... kalau aku membebel, aku suka orang dengar biar masuk dalam kepala sikit.. aku bebel adik-adik aku, kalau dia tutup telinga, memang siap oleh aku.. hahaha... nanti aku bebel ko ngah kau buat pekak memang kena lah ...ahahah...

7.Guys... sharoangoh nie suka kesempurnaan dalam semua kerja yang dia buat.. perfectionist ya....auhhh... nie kalau ada benda yang tidak kena di hati dia. Siap lah kamu... rasa-rasa diabuat apa ya kalau kerja yang dia buat tu tidak seperti yang dia mau..?? merajuk..?? down..??? rilek..??? or... marah..?? nanti mung bagi tau aku ya ngoh... ahahha..

8. Dia suka menjadi pendengar cerita orang dan suka minta pendapat orang.. tapi dia nie tidak suka bercerita. Kenapa..?? alasan dia sebab dia tidak pandai bercerita.. adudu.. angoh... Tapi tidak apa, sebab dia seorang pendengar yang setia. Hahah.. aku sendiri masa aku rasa down sangat, aku chat dia, dia balas sampai aku rasa aku betul-betul ok... then aku tanya buat apa..?? tengah kije nie CIT... opssss.. sorry ganggu.. hahah... nasib aku chat jak.. kalau aku call..?? acaner tu..?? hahhaha...

9. Part nie semua kawan dia memang untung. Sebab encik sharoangoh kita nie tidak kedekut...kalau rasa-rasa masa tu dia senang, dia suka belanja kawan-kawan dia makan. Kawna-kawan dia apalagi, kenyang lah jawabnya...tapi aku rasa lah, dia tidak suka orang belanja dia..?? mungkin lah.. sebab aku pun macam tu juga, aku suka belanja kawan makan, tapi bila kawan belanja aku... alahaiii.. memang aku tidak mau.. hahahah.. pelik.. tapi itu aku lah... aku tidak suka orang belanja.. kalau sharoangoh pula, nanti kita tanya dia.. hahaha..


10. Ini, aku bagi tau jak lah ya, tinggi dia nie 170cm dan aku rasa diri aku ni kerdil di sebelahnya... berat dia pula 50kg... kenapa aku rasa tercabar sangat ngan dia nie... aihh ... dia nie tinggi dari aku.. tapi boleh pula ringan dari aku ya..?? hahah.. lepas tu nama dia pun sharo-ANGOH.. mesti lah dia anak kedua kan... aku bagi tau ja.. korang jangan jadi macam aku.. hahha...

“ngoh kau anak ke berapa ngoh” .

.”.anak kedua lah CIT dah namanya angoh”

“opssss... lupa...” aihhh.. what a dumb question...


So... segala fakta tentang dia nie kita berhenti di sini.. nanti saya sambung cerita yang lain pasal dia. Hahah... byeee semua..

You Might Also Like

0 Orang Tegur

Flickr Images